Echo's uit de Gordel van Smaragd

Echo’s uit de Gordel van Smaragd

 

Vragen over onze oorsprong houden ons steeds meer bezig als we over zingeving nadenken. Indisch zijn is meer dan een gevoel. Je hebt vaak een grote genenpoel en gedragspatronen van verder terug dan je zelf denkt. Een opstelling verschaft verrassende inzichten.

 

Opstellingen, systemisch werken, werkt zonder oordeel, schuld of verwijt. Om deze reden wordt het makkelijker terug te kijken in een rijke historie. Buiten dat deze is gevuld met oorlogen, moorden en andere bloederige praktijken is er ook altijd sprake van liefde, onmogelijke liefdes, prachtige kunst en muziek.

Onze voorouders, zowel Aziatisch als Europees, zochten zoals elke voorouder telkens het beste. In eerste instantie voor zichzelf of hun familie, en in tweede instantie voor hun partner en kinderen.

 

De Indo ontstond uit een mengcultuur van Europese mannen en vaak Indische vrouwen. De kinderen daarvan hoorden niet bij lokale bevolking en niet bij de Hollanders. Te wit voor de Indonesiërs en te bruin voor de Hollanders.

Religie, cultuur en sociale klassen hadden, en hebben zoals altijd, een indringende invloed op de mensen. De overtuigingen en gedragingen zijn opgeslagen in onze genen. Soms een schat, iets vaker een last, als een echo uit het verleden, uit de Gordel van Smaragd.

 

Hiermee gaan we aan de slag.

 

Praktische informatie

Data zondag 17 februari

 

Aantal lesdagen 1

 

Tijd 10 uur tot 16:30 uur

 

Locatie Kiemkracht 64

Hatertseweg 7a

6581 KD Malden

 

Totaalprijs vragensteller € 85, representant/ toeschouwer € 35

 

Betaling reserveer en bestel via de webshop

 

Contact info@energypraktijk.nl

06 292 292 06

 

Wat leer je

Welke overtuigingen in jouw familie spelen

Welke gedragingen jouw familie kleurden

Acceptatie van wat is

Wat je plek is

 

Wat krijg je

Meester Opsteller Marcel van Doorn met ruim 15 jaar ervaring op het gebied van Opstellingen en 25 jaar op het gebied van psychiatrie, psychologie, pedagogiek, maatschappelijk werk en sociale ontwikkelingen

Een (h)eerlijke vegetarische Indische lunch

Contact met gelijkgestemden

 

Voor wie

Voor iedereen die zijn kennis wilt vergroten en met name voor hen die hun traumata van de familie willen oplossen door de Orde van Liefde te herstellen.

 

Begeleider

Marcel is een van die therapeuten / trainers die een onwisbare indruk op je maken. Zijn overvloedige, unieke stijl, waarbij hij frequent overdonderend lange stiltes laat vallen, maken dat je innerlijk proces een boost krijgt, waardoor je je volledig welkom voelt met wie jij bent. Hij is een meester die je in staat stelt om aan je eigen persoonlijk leiderschap te ruiken, te proeven en die je stimuleert en je leidt om de verantwoordelijkheid van je persoonlijk leiderschap op je te nemen.

 

 

 

 

 

Lijkt het iets voor jou of voor een ander?

Wij stellen het op prijs als je deze pagina wilt delen.