Kiemkracht64

KIEMKRACHT 64

Kiemkracht 64, de groenste locatie!


Kom op het land en in het aardehuis van Kiemkracht 64 en je waant je direct in een andere wereld. Het land bruist van eetbare planten, struiken en bomen die een natuurlijke omgeving vormen. Loop het natuurlijke aardehuis binnen met haar organische vormen en je voelt meteen de puurheid en rust die tegelijkertijd opwindend leven ademt. Een plek die inspireert en waar heel bewust om wordt gegaan met wat de aarde biedt.


Welkom bij Kiemkracht 64!

Familieopstellingen

Themadagen en reeksen


In 2019 zullen we een aantal familieopstellingen dagen en een viertal reeksen Opstellingen verzorgen.


Bij themadagen kiezen we vaak een invalshoek om op die dag opstellingen vanuit een bepaalde vraagstelling te begeleiden. De achterliggende reden hiervan is dat mensen dit als minder bedreigend ervaren. De drempel om eens op een andere manier te kijken wordt dan lager.


We gaan elk seizoen een reeks van vijf avonden opstellingen begeleiden met een groep van 10 mensen. Mochten het er meer worden dan kijken we of we extra avonden nodig hebben.

Het fijne van een korte reeks is de compacte periode waarin je veel kunt tegenkomen, veel kunt ervaren en je toch niet helemaal gebonden te gaan voelen met een groepsproces. Zo een proces leidt af waar het hier feitelijk voor eenieder eigenlijk om gaat en dat is het eigen innerlijk werk.

Tegelijk is een beetje vaste groep ook een anker voor veiligheid. Onze ervaringen met dit soort groepen is dat het eigenlijk het lekkerste werkt op deze manier.


Mocht de betaling een probleem zijn laat het dan even weten. Dan kunnen we samen kijken hoe we dit obstakel kunnen tekkelen.

FAMILIEOPSTELLINGEN


Familieopstellingen is een bewustwordingsproces. Je ervaart het verschil tussen eigen- en overgenomen gevoelens. Met deze inzichten kun je er bewust voor kiezen om vrij te zijn. Loslaten, compassie en je eigen plek innemen zijn belangrijke thema´s. We werken zonder oordeel, schuld of verwijt.

Opstellingen is geschikt voor iedereen die de familie op een ander niveau wil ontdekken en de invloed hiervan op het persoonlijk- en professionele leven.


Een dag opstellingen vol inzichten over hoe wij in het leven staan, in de dynamiek van slachtoffer-dader, in de dynamiek van overleven na trauma, na incest, PTSS, na een burn-out, met of zonder zware verslavingen. Alles kan aan bod komen zonder dat daar een oordeel over geveld wordt, geen verwijt, geen schuld. Wel verantwoordelijkheid te nemen, jouw deel van die verantwoordelijkheid. 

Een dag met opstellingen is vaak vol verdriet en vreugde, lachen, stilte en veel lawaai, een dag uit het leven...  ...

WANNEER


zaterdag 11 mei              aanvang 10 uur

zondag 23 juni               aanvang 10 uur  themadag 'Echo's uit de gordel van smaragd'

zaterdag 20 juli             aanvang 10 uur

zondag 18 augustus     aanvang 10 uur  themadag 'Echo's uit de gordel van smaragd'

zaterdag 7 september  aanvang 10 uur