Themadag Dansen met je schilden

Opstellingen hebben soms het imago van zwaar en beladen te zijn, van alleen maar ellende en verdriet dat de revue passeert. Gelukkig is de werkelijkheid anders. Om eens wat lichter en vrolijker te kijken naar de uitdagingen van het leven gaan we oefenen met onze schilden.


Schilden van je innerlijke familie is een sjamanistische methodiek van de Amerikaanse Indianen. Arienne Klijn heeft hier een leuk en handzaam boek over geschreven en de methodiek op het Westen toegespitst. Hierin leert zij je “dansen met je schilden”.

Schilden zijn natuurlijk de karaktereigenschappen die elk mens in zich heeft. Zo staat de man voor daadkracht, het meisje voor de verbinding en het jongetje voor het avontuur. De vrouw staat voor de wijsheid. Bij elk mens zijn deze schilden aanwezig, alleen in zeer wisselende samenstellingen. Ook hier is vaak een disbalans.


In deze workshop gaan we oefenen en spelen met deze schilden in een geïntegreerde methodiek van opstellen. Doel is de balans te herstellen.


Ben jij geïnteresseerd in deze workshop? Wil jij je schilden ontdekken binnen een opstelling? Je wilt werken met je familieschilden? Wil je ontdekken hoe jouw innerlijke familie zich verhoudt?

Dan is deze Workshop iets voor jou.


Wat leer je

  • Methodiek van de innerlijke schilden van je familie
  • Wat zijn de rollen van de schilden
  • Welk schild heeft er meer aandacht nodig
  • Hoe ontwikkel ik mijn schilden


Wat krijg je

  • Meester Opsteller Marcel van Doorn met ruim 17 jaar ervaring op het gebied van Opstellingen en 25 jaar op het gebied van psychiatrie, psychologie, pedagogiek, maatschappelijk werk en sociale ontwikkelingen
  • Een (h)eerlijke vegetarische lunch
  • Contact met gelijkgestemden


Voor wie

Voor iedereen die zijn kennis wilt vergroten. Wel is er een beperking voor mensen die last hebben van of gediagnosticeerd zijn met een psychiatrische stoornis. Deze mensen worden één op één ontvangen.

Verder voor elke professional die mogelijk op het werk deze methodiek zou willen inzetten.


Docent

Marcel is een van die therapeuten / trainers die een onwisbare indruk op je maken. Zijn overvloedige, unieke stijl, waarbij hij frequent overdonderend lange stiltes laat vallen, maken dat je innerlijk proces een boost krijgt, waardoor je je volledig welkom voelt met wie jij bent. Hij is een meester die je in staat stelt om aan je eigen meesterschap te ruiken, te proeven en die je stimuleert en je leidt om de verantwoordelijkheid van je meesterschap op je te nemen.


Praktische informatie

Datum                     

Tijd                           10 uur tot 16 uur, open deur 9.30 uur

Locatie                     

                                   

                                   Gratis parkeren op het terrein

Totaalprijs               Voor representanten/ toeschouwers  €35 en

                                   voor vragensteller € 85

                                   inclusief een (h)eerlijkevegetarische lunch,
                                   koffie en thee me
t wat lekkers de hele dag

Betaling                   Aanmelden via de webshop

Contact                    info@energypraktijk.nl

Tel                             06 292 292 06

URL                          www.energypraktijk.nl