Massage's


MASSAGESBoek uw wellness massage bij Energypraktijk in Leidschendam, dé unieke ontspannings massage van Nederland. Aanraking door massage op de juiste wijze is de beste bestrijding van uw stress. Door u regelmatig te laten masseren daalt uw stress niveau naar een normaal niveau wat nodig is om te leven.
We zijn  overtuigd van de preventieve werking van onze massages op uw gezondheid. Zij helpen het immuumsysteem te versterken, afvalstoffen af te voeren en u goed in uw lichaam te voelen. De massages worden uitgevoerd door goed opgeleide en getrainde therapeuten.

Voorbeelden van wellness zijn Abhyangam - een oliemassage - of Shirodhara - een hoofdbehandeling waarbij een warme vloeistof ononderbroken op je voorhoofd gegoten wordt. Daarnaast natuurlijk ook Rasayana, de schoonheidsbehandelingen voor zowel vrouwen als mannen.

 

Bij Energypraktijk gebruiken we alleen pure producten en ontwikkelen we onze eigen cosmetica. De crème's, zepen en bodylotion die worden gebruikt zijn huisgemaakt en bestaan uit pure biologische grondstoffen. Deze exclusieve lijn is alleen verkrijgbaar in de praktijk. Het is ook mogelijk om een geheel persoonlijke lijn, naar uw smaak en geur, te laten ontwikkelen.

Gedurende de corona pandemie vragen wij u uitdrukkelijk u te houden aan de regelgeving vanuit de overheid.

ABHYANGAM

Een Abhyangam is een oliemassage van het gehele lijf. Het is een traditionele massage. Per streek, staat, stad en masseur zijn er verschillen naast de verschillen in de werking die de masseur wil bereiken.

 

Indicaties:  uitstekend geschikt voor Vata verstoring zoals verlammingen en artritis. De massage is ook geschikt om de bloedsomloop te stimuleren, versterking van het immuumsysteem, de spijsvertering te stimuleren, verlichting van pijn en spiersamentrekkingen en ter verbetering van de huid.

 

Duur: 50 minuten

Kosten: € 85

KIZIHS

Kizihs zijn massagebehandelingen met een stempel . Het is een massage van het gehele lijf. De stempels zijn gevuld met o.a. medicinale bladeren, kokosnoot en Jeera.

 

Indicaties:  goed bij artritis, verlammingen, reumatische aandoeningen enz. Verder is deze massage goed voor de verbetering van de huid en ter verbetering van de spiermassa. Deze massage is ook een verjongende massage.

 

Duur  45 minuten

Prijs  € 85


SHIRODHARA

De meeste bekende Ayurvedische behandeling/massage is wel de Shirodhara.

Een stroompje warme olie zal gedurende de behandeling over het voorhoofd worden uitgegoten in een constante ononderbroken stroom.

 

Indicaties: uitstekend geschikt voor alle hoofd/nek gerelateerde aandoeningen. Maar ook ziekten van het zenuwstelsel, geheugenverlies, epileptische aanvallen en hoofdpijnen.

 

Duur 30 – 60  minuten afhankelijk van de afgesproken behandeling

Prijs vanaf € 135

SHIRO ABHYANGAM

Bij deze hoofdmassage werken we zonder olie dus het haar blijft vrij van hiervan. We werken enkel op de hoofdhuid en beslist niet in het gezicht. Een hoofdmassage is een massage gericht op ontspanning en onstressen in een relatief korte tijd. We werken niet aan het oplossen van allerlei lichamelijke klachten maar aan het loslaten van gedachten en volledig tot rust komen.

De massage duurt ongeveer een half uur maar geeft het gevoel dat uw langer bezig bent, de ontspanning is totaal.

 

Duur 30 minuten

Kosten € 75

MUKHA ABHYANGAM SUN

Bij deze hoofdmassage werken we met name in het aangezicht. We brengen een heerlijk geurende crème aan en masseren zo ongeveer 20 minuten uw aangezicht. Ook deze massage is gericht op ontspanning en ont stressen in een relatie korte tijd. We werken niet aan het oplossen van allerlei lichamelijke klachten maar aan het loslaten van gedachten en volledig tot rust komen.

De massage duurt ongeveer een half uur maar geeft het gevoel dat uw langer bezig bent, de ontspanning is totaal.

 

Duur 30 minuten

Kosten € 75

SHIRO ABHYANGAM KERALA

Deze hoofdmassage richt zich op het reinigen van de huid van het gezicht. We beginnen met de reiniging van het gezicht waarna we deze masseren met een heerlijk geurende crème. Het doel van de massage is het losmaken van vuil dat zich in de huid heeft vastgezet. Door middel van Sweda (stoom) openen we vervolgens de poriën met een lichte scrub het losgekomen vuil en de huidschilfers te verwijderen. Uw huid is op deze manier in optimaal voorbereid op het heerlijk diep voedend masker dat vervolgens zal worden aangebracht. Na verwijdering van dit masker wacht u nog een heerlijk masker met rozenwater waardoor uw gezicht niet alleen schoon voelt maar ook lekker ruikt en een mooie natuurlijke uitstraling heeft verkregen.

 

Duur ongeveer 60 minuten.

Kosten € 85

SHIRO ABHYANGAM PUNJABI

Deze gezichtsmassage is ontstaan in de Noord Indiase Ayurvedische traditie met een verwantschap aan de Punjab. Op het lichaam bevinden zich 107 marma’s, hiervan zitten er 37 op het hoofd. Deze massage richt zich sterk op onderhoud van de marma’s en is daardoor zeer verjongend. De massage heeft hierdoor een driedeling. We masseren de huid, we activeren de marma’s en u krijgt een verjongend masker. De kracht van deze massage ligt met name in de behandeling van de marma’s. Door de aandacht voor de marma’s zal uw huid strakker aanvoelen.

De behandeling zorgt ervoor dat u met een natuurlijke uitstraling na ongeveer 60 minuten de deur uitgaat.

 

Duur ongeveer 60 minuten

Kosten € 85

Interessant? Leuk? Wij stellen het op prijs als je deze pagina wilt delen met je vrienden of familie