basiscursus massage

De basiscursus wordt gegeven op 13 en 14 maart 2020. Dit zal in de maand mei en juli herhaald worden.


In dit blok leer je de basis handelingen: grepen en strijkingen met onze eigen speciale olie voor de totale ontspanning van het hele lichaam. De eerste dag wordt de rug, billen en de achterkant van de benen behandeld als onderwerp en gemasseerd. Op de tweede dag vervolgen we met de buik, benen, voeten en het hoofd. Deze Ayurvedische basismassage is direct toepasbaar in je eigen praktijk of privé.

De cursus wordt verzorgd door in India opgeleide ayurvedische practitioners. Om optimale cursustijd, veiligheid en aandacht voor iedereen te garanderen werken we  in een kleine groep van maximaal 8 cursisten.


Dit basisblok vormt het fundament van Ayurvedische wellness massage. In de vervolgmodules later in het jaar, kun je je verder verdiepen en leer je andere massagetechnieken.


Praktisch zorgen wij voor alle materialen. Per blok krijg je een (digitale) hand-out mee. Natuurlijk is er elke dag een Ayurvedische lunch en drankjes.


Deelname basisblok van 2 dagen € 250 inclusief

Aanmelden via webshop


Praktijkruimte Veursestraatweg 185, 2264EG Leidschendam, in het Park Schakenbosch.

De deur is open om 9:30 uur, we beginnen beide dagen om 10 uur en zijn klaar rond 16 uur.

Er zijn veel gratis parkeerplaatsen beschikbaar naast het gebouw, parkeren op de binnenplaats is alleen voor bewoners. Je kunt ook met OV komen. Er rijden twee buslijnen, 45 en 46, met een halte bij het park, bereikbaar vanuit CS Leiden  en CS Den Haag.