Kiemkracht64

KIEMKRACHT 64

HIER KOMT DAN NOG EEN TEKST OVER AARDEHUIS EN DE VISIE VAN KIEMKRACHT 64

Opstellingen

Themadagen en reeksen

 

In 2019 zullen we een aantal themadagen en een viertal reeksen Opstellingen verzorgen.

 

Bij themadagen kiezen we vaak een invalshoek om op die dag opstellingen vanuit een bepaalde vraagstelling te begeleiden. De achterliggende reden hiervan is dat mensen dit als minder bedreigend ervaren. De drempel om eens op een andere manier te kijken wordt dan lager.

 

We gaan elk seizoen een reeks van vijf avonden opstellingen begeleiden met een groep van 10 mensen. Mochten het er meer worden dan kijken we of we extra avonden nodig hebben.

Het fijne van een korte reeks is de compacte periode waarin je veel kunt tegenkomen, veel kunt ervaren en je toch niet helemaal gebonden te gaan voelen met een groepsproces. Zo een proces leidt af waar het hier feitelijk voor eenieder eigenlijk om gaat en dat is het eigen innerlijk werk.

Tegelijk is een beetje vaste groep ook een anker voor veiligheid. Onze ervaringen met dit soort groepen is dat het eigenlijk het lekkerste werkt op deze manier.

 

Mocht de betaling een probleem zijn laat het dan even weten. Dan kunnen we samen kijken hoe we dit obstakel kunnen tekkelen.