basiscursus Ayurvedische wellness massage

BASIS CURSUS AYURVEDISCHE WELLNESS MASSAGE

 

Deze modulair opgebouwde cursus start op 9 februarimet het basisblok van twee dagen, daarna nog eens op 16 maart en op 13 april 2019.

In dit blok leer je de basis handelingen: grepen en strijkingen met onze eigen speciale olie voor de totale ontspanning van het hele lichaam. De eerste dag wordt de rug, billen en de achterkant van de benen behandeld als onderwerp en gemasseerd. Op de tweede dag vervolgen we met de buik, benen, voeten en het hoofd. Deze Ayurvedische basismassage is direct toepasbaar in je eigen praktijk of privé.

Twee gediplomeerde en gespecialiseerde masseurs met rijke ervaring geven deze cursus. Om optimale cursustijd, veiligheid en aandacht voor iedereen te garanderen werken we in een kleine groep van maximaal 10 cursisten.

 

Dit basisblok vormt het fundament van Ayurvedische wellness massage. In de vervolgmodules later in het jaar, kun je je verder verdiepen en leer je andere massagetechnieken .

 

Praktisch zorgen wij voor alle materialen. Per blok krijg je een hand-out mee. Natuurlijk is er elke dag een Ayurvedische lunch en drankjes.

 

Deelname basisblok van 2 dagen € 250 inclusief

Aanmelden via webshop

 

Praktijkruimte Veursestraatweg 185, 2264EG Leidschendam, in het Park Schakenbosch.

Er zijn veel gratis parkeerplaatsen beschikbaar naast het gebouw, parkeren op de binnenplaats is alleen voor bewoners. Je kunt ook met OV komen. Er rijden twee buslijnen, 45 en 46, met een halte bij het park, bereikbaar vanuit CS Leiden en CS Den Haag.

 

 

+ Asrue